Jatkopistorasia PVH3 ja PVH5: 3- ja 5-kertaiset pistorasiat, mukaan lukien 2 USB-latausliitäntää, virransäästökytkin sekä 1,5 m:n kaapeli – vihdoin saatavilla.

Virransäästökytkin päälle – ja käytettävissäsi on 3 tai 5 aktiivista lisäpistorasiaa. Kytkin pois päältä – ja erotat myös ”hiljaiset kulutuslaitteet” sähköä säästäen virtaverkosta. Lämmön- ja iskunkestävien jatkopistorasioiden PVH3 ja PVH5 1,5 m pitkä kaapeli helpottaa ulottumista olemassa oleviin pistorasioihin. Jatkopistorasioiden avulla kolmin- tai viisinkertaistat käytettävissä olevien euro-/sukopistokkeellisten sähkölaitteiden lukumäärän ja mahdollistat samalla kahden älypuhelimen, tabletin tai muun USB-laitteen lataamiseen. Ja liitäntöjen 45°-asennon ansiosta myös suurempien verkkolaitteiden pistokkeet mahtuvat optimaalisesti ja helposti vierekkäin pistorasioihin.

Olitpa sitten kotona, toimistossa, työmatkalla tai lomalla – Trotecin jatkopistorasioista PVH3 ja PVH5 on huomattavaa hyötyä kaikkialla, missä ei ole vapaita pistorasioita. Kahden integroidun USB-latausportin ansiosta voit käyttää tai ladata samanaikaisesti kahta USB-liitännällä varustettua laitetta, kuten älypuhelimia, tabletteja, kameroita tai kuulokkeita, ilman että sinun tarvitsee ensin etsiä USB-verkkolaitetta. Maksimissaan 2,4 ampeerin latausvirran ansiosta PVH-jatkopistorasiat soveltuvat optimaalisesti useiden laitteiden yhtäaikaiseen ja nopeaan lataamiseen. Kompaktit ja litteät virtalähteet mahtuvat muuten helposti matkalaukkuun, käsimatkatavaroihin tai kannettavan tietokoneen laukkuun.

Näin se toimii

Lämmön- ja iskunkestävät monipistorasiat PVH3 ja PVH5 laajentavat olemassa olevien pistorasioiden käyttömahdollisuuksia 1,5:n pituisella kaapelilla ja kolminkertaistavat (PVH3) tai viisinkertaistavat (PVH5) euro-/sukopistokkeilla varustettujen käytettävissä olevien laitteiden määrän. Yksi verkkokytkimen painallus riittää irrottamaan kaikki liitetyt laitteet 100-prosenttisesti sähköverkosta. Tämä ei ole vain kätevää, vaan säästää myös paljon energiaa, koska valmiustilassa olevat ”hiljaiset kulutuslaitteet” eivät tällöin voi huomaamatta nostaa sähkölaskua.

Molemmissa jatkopistorasioissa on tehostettu kosketussuojaus kotelointiluokan IP20 mukaisesti, mikä tarkoittaa, että verkkopistoke ja jatkopistorasia on suojattu halkaisijaltaan yli 12,5 mm:n suuruisten kiinteiden kappaleiden sisääntunkeutumiselta.

Pistorasiat ovat 45° kulmassa, joten jatkopistorasiaan voi liittää useita verkkolaitteita vierekkäin. Lapsiturvalliset pistorasiat ovat suojassa uteliailta lasten sormilta ja esineiltä. Kestäviä ja laatumateriaalista valmistettuja jatkopistorasioita voidaan käyttää -15 °C – +40 °C lämpötiloissa.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • PVH3: 3-osainen suojamaadoitettu jatkopistorasia, kaksi USB-latausporttia (typpi A)
  • PVH5: 5-osainen suojamaadoitettu jatkopistorasia, kaksi USB-latausporttia (typpi A)
  • 2,4 A:n virta esimerkiksi älypuhelinten tai tablettien nopeaan lataamiseen tai virran syöttämiseen USB-liitäntäisiin laitteisiin
  • kompakti malli, sopii jokaiselle kirjoituspöydälle, kannettavan tietokoneen laukkuun tai käsimatkatavaroihin

Jatkopistorasia PVH3 ja PVH5 – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jatkopistorasia PVH3 ja/tai PVH5 jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme:

sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*