Infrapunalämpölevy TIH 400 S 100-prosenttisella hyötysuhteella: virrankulutus 450 wattia ja lämmitysteho jopa 450 wattia – jälleen saatavana.

Tehokkaammin kuin vihdoin jälleen saatavalla infrapunalämpölevyllä TIH 200 S -lämpölevyllä voit tuskin lämmittää. Koska vain 450 watin tehonkulutusta vastaa jopa 450 watin lämmitysteho. Joten se, mikä tulee sisään sähköenergiana, poistuu lämpötehona. Lisäksi elegantti pistemäinen lisälämmitin vakuuttaa sekä asuintiloissa että myös ainoana lämmönlähteenä muutoin lämmittämättömissä tiloissa, kuten harrastekellarissa tai kaupallisessa käytössä, esimerkiksi gastronomiassa, viileässä työpisteessä varastossa tai jopa rakenteiden kuivauksessa ja saneerauksessa.

Olipa kyse asuintiloista, varastoista ja työpajoista tai ravintolasta – joustava infrapunalämpölevy TIH 400 S tarvitsee lämmitykseen vain pistorasian. Laita vain pistoke seinään ja pääset saman tien nauttimaan miellyttävästä lämmöstä. Pistemäisenä lisälämmittimenä jopa 450 watin puhtaalla lämmitysteholla varustettu infrapunalämpölevy TIH 400 S luo lämpöä suoraan sinne, missä sitä tarvitset. Optimaalinen ratkaisu tilanteissa, joissa perinteiset lämminilmalämmittimet törmäävät rajoihinsa tai kun aiemmin lämmittämättömät tilat halutaan varustaa tehokkaalla lämmityslähteellä ilman kalliita muutostöitä.

  • asuintilojen lämmityksessä
    Litteä infrapunalämmitin tuottaa suoraa pistemäistä lisälämpöä asuintiloihin, talvipuutarhaan tai kylpyhuoneeseen – juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Se voidaan myös kiinnittää tilaa säästävästi seinälle eikä se vaadi lämmityskäyttöön kuin tavallisen pistorasian. TIH 400 S on kustannustehokas lämmitinvaihtoehto myös silloin, kun tilojen käyttötarkoitusta muutetaan, esimerkiksi harrastekellarihuoneeksi.
  • gastronomiakäytössä
    Vapaasti seisova tai seinälle ripustettava infrapunalämpölevy TIH 400 S on optimaalinen ratkaisu myyntikojujen tai terassien pistemäiseen lämmittämiseen. Ja se on paljon tehokkaampi kuin tavalliset kaasulämmittimet. Myös ulkona sijaitsevat tupakointitilat voidaan lämmittää tehokkaasti.
  • seinäpintojen nopeampaan kuivattamiseen
    Kun rakenteita kuivataan tai saneerataan, infrapunalämmityksen synnyttämä lämpötilaero saa kosteuden kulkeutumaan sopivissa seinämateriaaleissa kapillaarisesti kohti lämmitettyä seinäpintaa, mikä poistaa lyhyemmässä ajassa selvästi enemmän kosteutta seinästä kuin diffuusio.
  • työpaikan lämmittämiseen
    Myös vetoisissa tai viileissä työtiloissa, esimerkiksi varastoissa, kylmätiskeillä, kioskeissa, messuilla tai näyttelyissä, kirkoissa, työpajoissa, harrastehuoneissa tai suurissa saleissa TIH 400 S:n infrapunapistelämmitys tarjoaa suuria lämmitys- ja kustannusetuja lattiaan tai seinään asennettuna. Erityinen etu: hallitiloja, joissa ei ole ihmisiä, ei tarvitse lämmittää korkeilla kustannuksilla.

Muut edut yhdellä silmäyksellä – infrapunalämpölevy TIH 400 S …

  • tuottaa jopa 450 watin puhtaan lämpötehon 100 %:n maksimihyötysuhteella käytettyyn energiaan nähden. Lämpö näet siirtyy valoaaltojen välityksellä suoraan kohteeseen ilman ympäröivän ilman lämmittämisestä syntyvää konvektiohävikkiä.
  • synnyttää infrapunasäteilyyn perustuvaa suoraa lämpöä ilman konvektiohävikkiä – aivan kuin aurinko. lämmittää ympäristöystävällisellä IR-C-säteilyllä suoraan tilan kaikki kohteet – siis ihmisten lisäksi seinät, katot, lattian ja huonekalut, jotka vapauttavat lämpöä sitten hiljalleen tilaan. Tämä tekee TIH 400 S:stä edullisen vaihtoehtolämmittimen esimerkiksi vanhoihin rakennuksiin, joissa yösähköllä toimivat varaajat.
  • tuottaa absoluuttisen puhdasta lämpöä: ei ääniä, ei hajuja, ei veden tiivistymistä, ei hapenkulutusta eikä epämiellyttävää pölyämistä.
  • vakuuttaa harkitulla rakenteellaan, joka mahdollistaa monia sijoitusvaihtoehtoja: Taustapuolelle integroitu ripustin tekee vaaka- tai pystyripustamisen seinälle erittäin helpoksi, valinnaiset jalat mahdollistavat sijoittamisen seisomaan lattialle ja lisävarusteena saatavat kiinnittimet mahdollistavat kiinnityksen tavallisiin asennustukiin.
  • on heti käyttövalmis, koska mitään lisäasennuksia tai kalliita rakennemuutoksia ei tarvita.

Säästä vielä enemmän energiakustannuksia – Trotecin ammattimaisilla tarvikkeilla

Optimaalinen huonelämpötilan säätö BN30-pistorasiatermostaatilla: Kiinnitä laite pistorasiaan, ja liitä sen jälkeen lämmitys- tai jäähdytyslaite pistorasiatermostaattiin BN30, ja BN30 kytkee lämmitys- tai jäähdytyslaitteen automaattisesti päälle ja pois lämpötilan mukaan. Lisävarusteena saatavaa pistorasiatermostaattia voidaan säätää yksilöllisesti 5 °C:n ja 30 °C:n välisellä lämpötila-alueella.

Normaalisti 25,99 €, nyt vain 19,96 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Ajastimella varustettu langaton termostaatti BN35 pistorasiaan: Langattomalla BN35-termostaatilla voit helposti määrittää kaukosäätimellä, missä huoneenlämpötilassa lämmitys- tai jäähdytyslaite kytkeytyy päälle tai pois päältä. BN35-sarja koostuu langattomasta pistorasiasta ja langattomasta termostaatista. Kytke vain langaton pistorasia seinäpistorasiaan ja kytke lämmitys- tai jäähdytyslaite vuorostaan langattoman pistokkeen pistorasiaan. Sijoita radiotermostaatti noin 20 metrin säteelle siitä, missä huoneenlämpötilaa halutaan mitata. Myös aikaohjattu säätely on mahdollista.

Normaalisti 52,04 €, nyt vain 39,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Infrapunalämpölevy TIH 400 S – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään infrapunalämpölevy TIH 400 S ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 149,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*