Ilmastointilaite PAC 2010 E: super cool pakkaus viileyttä kesäksi – vihdoin jälleen saatavana.

Kun muotoilun ja tekniikan ihailijat soittavat taas pian ovikelloa ja ”haluavat vain poiketa”. Kun sananmukaisesti kuumat lapset kysyvät, saavatko tulla vilvoittelemaan, ja: ”Saadaanko me jätskiä?” Kun isoäiti ja isoisä pitävät kotonaan järjestystä yllä joka päivä ”paitsi keskiviikkoisin” – silloin kotona on: super coolin näköinen 3-in-1 ilmastointilaite PAC 2010 E. Laitteen kolme toimintoa viilennys, tuuletus ja kosteudenpoisto pitävän ilmaston aina miellyttävä. Siitä riippumatta, miten kuumaa ulkona on!

Jälleen saatavana olevan ilmastointilaitteen PAC 2010 E raikas muotoilukin helpottaa elämän nauttimista seuraavalla kesähelteellä. Kun 2,1 kW tehoinen 3-in-1 -laite ja sen kolmen käyttötavan viilennys, tuuletus ja kosteudenpoisto vakuuttava yhdistelmä pääsevät todella vauhtiin, vielä lämmin enintään 65 m³ tila muuttuu nopeasti käytännössä viileäkaapiksi. Ilmastointilaitteessa käytetään kylmäaineena orgaanisesta yhdistettä propaani (R290), joten laite tukee osaltaan ilmastonsuojelua, sillä se ei hajota otsonia eikä sillä ole mainittavaa lämmitysvaikutusta.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmastointilaite PAC 2010 E …

  • entävät huoneet optimaalisesti toimiessaan jatkuvasti automaattitilassa.. Jos puhaltimen tilaksi valitaan ’automaattinen’, ilmastointilaite säätää puhaltimen nopeuden ympäristön lämpötilan mukaan.
  • viilpitkälle kantavalla IR-kaukosäätimellä voidaan ohjata esimerkiksi käyttötapoja, huoneen lämpötilaa, kolmea puhaltimen nopeutta ja automaattista puhallinta. Ilmastointilaitteita voidaan ohjata myös suoraan mukavilla kalvonäppäimillä.
  • ajastintoiminto aikaohjattuun käynnistämiseen ja pysäyttämiseen – mukava ratkaisu, jos laitteita käytetään vain tiettyinä aikoina, esimerkiksi iltaisin
  • yötoiminto tarjoaa virkistävän unen, sillä toiminto nostaa lämpötilaa hitaasti, ja LED-näytön voi sammuttaa, jolloin tarpeeton valo ei häiritse.
  • automaattinen uudelleenkäynnistystoiminto ottaa käyttöön viimeksi valitut säädöt, kun laite käynnistetään seuraavan kerran.
  • herkästi pyörivät rullat helpottavat siirtämistä haluttuun paikkaan. Kaapelikela vähentää kompastumisen vaaraa, kun kaapelia ei ole tarpeettomasti esillä.

Ilmastointilaite PAC 2010 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ilmastointilaite PAC 2010 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 416,75 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*