Ilmankuivain TTK 40 E – vihdoin jälleen saatavilla!

Erittäin helppokäyttöinen. Tyylikäs muotoilu. Minimaalinen tilan tarve. Jälleen saatavilla olevan ilmankuivain TTK 40 E tarjoaa nämä ja muita etuja. Laite sopii siksi jokaiseen asuinympäristöön, toimii miellyttävän hiljaisesti ja vakuuttaa myös hinnallaan. Tyylikäs huoneilmankuivain on niin edullinen, että viivyttely ei tule kuuloonkaan. Vakuutu itse …

TTK 40 E selviää luonnollisesti myös modernin ilmankuivaimen modernin ilmankuivaimen pakollisista tehtävistä erittäin hyvin: Laite suurin kosteudenpoistoteho on 14 litraa vuorokaudessa, joten se pitää enintään 25 m² kokoiset tilat luotettavasti kuivana.  Ja mikä parasta: Tavoitekosteus asetetaan digitaalisesti, joten voit säätää huoneilmaston tarkasti ja energiaa säästävästi, jolloin sähkön kulutus on pienempi verrattuna perinteisesti säädettyihin laitteisiin.

Näin se käy

TTK 40 E:ssä on erityisen selkeä ohjauspaneeli, jolla monipuolisia toimintoja voidaan ohjata erityisen helposti. Tavoitekosteuden digitaalinen asetus kosteutta poistettaessa mahdollistaa joko täysautomaattisen tai jatkuvan toiminnan. Ajastinta voidaan käyttää aikaohjaukseen.

Laitteen toiminta-alue on laaja, siinä on joustava kaksinopeuksinen puhallin, hygrostaattiohjaus ja tehokas 0,34 kW kompressori, joten miellyttävän hiljainen TTK 40 E soveltuu optimaalisesti asuin- ja toimistohuoneiden pitämiseen kuivana. Kun vesisäiliön säännöllinen tyhjentäminen manuaalisesti ei ole mahdollista, esimerkiksi poistettaessa loma-asunnon kosteutta jatkuvasti ilman valvontaa, kondensaatin poistoletku voidaan liittää TTK 40 E:n erilliseen liitäntään.

Uudelleen käytettävän ilmansuodattimen puhdistamisesta muistuttava merkkivalo on myös erittäin mukava. Elektronisesti sulatettavan TTK 40 E:n vakiovarusteita täydentävät vesisäiliön täyttymisestä varoittava valo ja automaattisesti pysäyttävä ylitäyttösuoja.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 2-nopeuksinen puhallin
  • rotaatiokompressori
  • elektroninen sulatusautomatiikka
  • pestävä ilmansuodatin

Ilmankuivain TTK 40 E – miellyttävä muotoilu, edullinen hinta!

 Tilaa jo tänään uusi ilmankuivan TTK 40 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 249,95 €, nyt vain 129,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*