Ilmankuivain TTK 165 ECO ammattikäyttöön: luo nopeasti kuivat olosuhteet paikan päälle jopa 52 litran kuivaustehollaan – jälleen saatavana

’Jälleen saatavana’ on hyvä uutinen kunnostus- ja rakennusalan tuotehankinnoista vastaaville. Ammattikäyttöön tarkoitettu TTK 165 ECO -ilmankuivainhan on ollut jo vuosia yksi markkinoiden suosituimmista – ja siten myös halutuimmista ilmankuivaimista. Budjetin ja käytännön ominaisuuksiensa osalta optimoitu ilmankuivain vakuuttaa paitsi lukuisilla käytännöllisillä ominaisuuksillaan myös sillä, että se toimii ympäristöystävällisellä jäähdytyskaasulla. Tämä on ympäristöystävällinen etu, jota ammattimaiset ostajat arvostavat yhtä paljon kuin laitteen korkeaa kosteudenpoistotehoa ja lyömätöntä hinta-laatusuhdettakin.

Arvostettu ominaisuus on tietenkin myös sen uskomattoman helppo käyttö: Koska ammattimainen ilmankuivain TTK 165 ECO on myös heti käyttövalmis, se voi aloittaa kuivaustyönsä välittömästi – ja tekee vaikutuksen jopa 52 litran kuivaustehollaan 24 tunnissa. Sillä voidaan kuivata tuulen nopeudella runkorakenteet ja uudisrakennukset sekä kosteat tilat, joiden pinta-ala on enintään 90 m² tai 230 m³ poistoilman määrän ollessa 350 m³/h. Vankan rakenteensa ansiosta tämä kompakti ammattikäyttöön tarkoitettu laite soveltuu erinomaisesti myös jatkuvaan kaupalliseen käyttöön vaativissakin rakennustyömaaympäristöissä.

Edut yhdellä silmäyksellä – ammattimaiseen käyttöön tarkoitettu ilmankuivain TTK 165 ECO …

  • soveltuu optimaalisesti pitkäkestoiseen valvomattomaan kuivauskäyttöön ulkoisen kondenssiveden poistoliitännän ja lisävarusteena saatavan kondenssivesipumpun ansiosta. Käytön kesto voidaan määrittää tarkalleen integroidun käyttötuntilaskurin avulla – täydellinen ratkaisu kaupalliseen käyttöön.
  • sisältää irrotettavan vesisäiliön, jonka tilavuus on 5 litraa. LED syttyy automaattisesti ja laite pysähtyy, kun säiliö on täynnä.
  • antaa kylmäaineena käytetyn propaanin (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • mahdollistaa ongelmitta siirtymisen työmaalta toiselle ja työskentelyn vaativassa ympäristössä sekä vaikeassa maastossa. Sillä TTK 165 ECO on varustettu lujatekoisella teräsrakenteella, mikä lisäksi vaunumallissa on pyörät ja kuljetuskahva, ja se kestää kovempiakin otteita.
  • tarjoaa erinomaisen kuljetusturvallisuuden laitteen takaosassa olevan käytännöllisen kaapelipidikkeen ansiosta. Koska ammattimainen ilmankuivain on varustettu myös tehokkaalla rullamäntäkompressorilla, huoltoystävällistä laitetta voidaan kuljettaa ja varastoida missä tahansa asennossa.

Ilmankuivain TTK 165 ECO – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa ilmankuivain TTK 165 ECO jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 499,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*