Ilmankuivain JA ilmanpuhdistin TTK 27 HEPA suojaa 95 %:n tehokkuudelta siitepölyltä, allergeeneilta, homeelta, viruksilta ja bakteereilta. Jälleen saatavana!

Sinä päätät, kuka pääsee asuntoosi. Joka tapauksessa useimmiten, sillä nykyään sisään tunkeutuu yhä enemmän näkymättömiä ei-toivottuja tulijoita, esimerkiksi siitepölyä, homeitiöitä ja bakteereja. Jos sisäilma on muutenkin kosteaa, tunkeutujat tuntevat oloksi erittäin hyväksi. Silloin ne asettuvat taloksi ja vaarantavat entistä enemmän terveyden! Suojaudu niiltä täydellisellä yhdistelmällä, joka varmistaa terveellisen sisäilman – ilmankuivaimella ja ilmanpuhdistimella TTK 27 HEPA. Yksi laite suojaa terveyden kaksinkertaisesti.

TTK 27 HEPA:n yhdistetty ilmanpuhdistus- ja kosteudenpoistotekniikka estää kosteuden epäterveellisen kertymisen. Monitaituri pitää enintään 15 m² kokoiset tilatjopa 12 litran päivittäisellä kosteudenpoistotehollaan luotettavasti kuivana. Sen esisuodattimesta ja erittäin tehokkaasta HEPA-suodattimesta koostuva kaksinkertainen suodatinjärjestelmä poistaa sisäilmasta viruksia kuljettavat aerosolit, virukset, bakteerit, homesieni-itiöt, hienopölyn, huonepölyn, eläinten karvat ja muut ilmassa kulkeutuvat taudinaiheuttajat. Hengittäminen helpottuu tuntuvasti – erityisesi allergikkojen ja pölyallergiasta kärsivien.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain / ilmanpuhdistin TTK 27 HEPA …

  • hygrostaattiohjauttu kosteudenpoistoautomatiikka takaa luotettava kosteuden poiston ja ilman puhdistamisen. Tavoitekosteudeksi voidaan asettaa 30–80 % viiden prosentin portain. Kun haluttu kosteus saavutetaan tai ylittyy, kompressori pysähtyy ja käynnistyy itsestään.
  • digitaaliset ilmanlaatutunnistimet, neljä käyttötapaa, myös yötila, sekä kaksinopeuksinen puhallin.
  • mittaa digitaalisilla kosteusantureilla sisäilman kosteutta jatkuvasti ja näyttää sisäilman kosteuden etupuolen värillisillä ledeillä:
    • Sininen: Kuivan ilman kosteus alle 50 %
    • Vihreä: Optimaalinen ilman kosteus 50 – 70 %
    • Punainen: Suuri ilman kosteus yli 70 %
  • Valaistu LED-segmenttinäyttö näyttää prosentin tarkkuudella ilman kosteuden, tavoitekosteuden sekä jäljellä olevat käyntitunnit, kun aktivoitu 24 tunnin ajastin käynnistää tai sammuttaa laitteen.
  • Muita mukavia toimintoja ovat pyykin kuivaus, yötila, automaattinen uudelleenkäynnistys ja käytännöllinen ajastin.
  • Helposti vaihdettava HEPA-suodatin poistaa jopa 95 prosenttia haitta-aineista (esim. bakteereista, viruksista, siitepölystä, hienopölystä, allergeeneista) sisäilmasta. Helposti irrotettava esisuodatin kerää nukan ja eläinten karvat. Suodattimen voi pyyhkiä puhtaaksi tai pestä nopeasti ja helposti.
  • Laite pysähtyy automaattisesti ja LED syttyy, kun säiliö (tilavuus 2,5 litraa) on täynnä. Laitteen taakse voi liittää letkun. joka poistaa kondenssivettä jatkuvasti.

Mukavuusilmankuivain TTK 27 HEPA – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ilmankuivain TTK 27 HEPA ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 218,77 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*