Digitaalinen True-RMS-yleismittari BE52: kaikkien relevanttien mittayksiköiden kymmenen mittaustoimintoa ja sovellus tietojen käsittelyn – viimein saatavana

Rankka ympäristö? Puhdas jännite? Silloin tarvitaan uusi True-RMS-yleismittari BE52. Kovimpiin työskentelyolosuhteisiin soveltuva, erityisen kestävä mittalaite on viimein saatavana. Sen kymmenen erilaista toimintoa kattavat pienyrittäjien, kotinikkareiden, harrastajien ja ajoneuvojen parissa työskentelevien tarpeet.  Se mahdollistaa niin tasavirta- ja vaihtojännitemittaukset sekä tasavirta- ja vaihtovirtamittaukset kuin kapasitanssimittaukset, taajuus-/toimintasuhdemittaukset, vastusmittaukset, dioditestit tai akustiset jatkuvuustestitkin. Bluetoothin® välityksellä siirrät mittaustiedot älypuhelimeesi – käsiteltäväksi maksuttomalla MultiMeasure Mobile -sovelluksella Trotecilta.

Kun on mitattava talotekniikkaa, sähköä työtehtävissä, korjattava silloin kotitalous- tai elektroniikkalaitteita, tai ajoneuvon sähkölaitteissa on ongelmia – digitaalinen True-RMS-yleismittari BE52 ja sen integroitu taskulamppu kehitettiin erityisesti käyttöön rankoissa ympäristöissä. Siksi sen monipuoliset toiminnot ja varusteet vakuuttavat vaikeimmissakin olosuhteissa ulkona. Uusimman sukupolven True-RMS-digitaaliyleismittarina BE52 on 100-prosenttisesti ’MultiMeasure Mobile ready’ ja täyttää siten ammattimainen mittaustietojen käsittelyn ja dokumentoinnin kaikki vaatimukset.

Näin se toimii

Digitaalinen True-RMS-yleismittarin BE52 kymmenen erilaista toimintoa käytännössä kaikki käyttäjien tarpeet. Be52:lla voit mitata tasa- ja vaihtojännitteitä, tasa- ja vaihtovirtoja, kapasitansseja, taajuuksia/toimintasuhteita, vastuksia, testata diodeja sekä akustisesti jatkuvuuksia. Integroidun Bluetooth®-liitännän kautta tallennetut mittaustiedot siirretään helposti ja kätevästi älypuhelimeen tai tablettiin ammattimaista arviointia tai kirjaamista varten Trotecin ilmaisella MultiMeasure Mobile -sovelluksella (Android ja iOS).

BE52 näyttää mitatut arvot selkeästi suurella, taustavalaistulla LC-näytöllä. Kätevän pitotoiminnon ansiosta mitatut arvot pysyvät luettavissa näytöllä myös mittauksen jälkeen. Läpäisytestissä äänimerkki ilmoittaa oikosulusta tai suljetusta virtapiiristä, mikä nopeuttaa työn etenemistä, koska näytön ei tarvitse olla nähtävissä mittauksen aikana. Jotta molemmat kätesi olisivat vapaasti käytettävissä mittaustöitä varten, laitteen takaosaan on integroitu kokoontaitettava jalka. Pimeissä työympäristöissä integroitu taskulamppu valaisee työalueen optimaalisesti. Kätevä automaattinen virrankatkaisu 15 minuutin käyttämättömyyden jälkeen säästää akkua.

Koska mittauslaite täyttää CAT III 600V -mittausluokan vaatimukset, se mahdollistaa turvallisen työskentelyn rakennusten asennuksissa, kuten kiinteille kulutuslaitteille, joissa on pistokkeeton liitäntä, jakajaliitännöille tai jakokeskukseen kiinteästi asennetuille laitteille tehtävät työt. Erityisen kestävästä iskunkestävästä muovista valmistetun kotelon lisäksi IP40-pölysuojattu BE52 tekee vaikutuksen mittauslaitteen ja mittausjohtojen kaksinkertaisella eristyksellä, joka vastaa eristyssuojausluokkaa II.

Hyvä tietää – tätä laitteen nimen ’True’ tarkoittaa

True-RMS-mittalaitteena BE52 mittaa oikein myös ei-sinimuotoisen signaalin ominaisuudet ja määrittää siten suoraan minkä tahansa vaihtelevan muuttujan todellisen RMS-arvon. ”True Root Mean Square” (suomennettuna: tehollisarvo”) tarkoittaa tässä todellisen RMS-arvon oikeaa määrittämistä ja näyttöä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • digitaalinen yleismittari monipuolisilla mittaustoiminnoilla
  • 4-merkkinen LCD-näyttö (suurin arvo 3999)
  • erityisen kestävä ja tehokas
  • automaattinen alueen valinta

Digitaalinen True-RMS-yleismittari BE52 – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään digitaalinen True-RMS-yleismittari ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 72,89 €, nyt vain 49,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*