Digitaalinen herätyskello ja sääasema BZ01 – kaikki yhdessä: Herätystoiminto! Kellonaika ja päivämäärä! Huoneilmaston seuranta! Ja säätrendi!

Hallo-Wach-Institut muistuttaa: täsmällisyys on hyve. Myöhästyminen tai unohtaminen ei käy, koska silloin on yleensä aivan liian myöhäistä, tavallaan viisi yli eikä viittä vaille 12! Ajoissa paikalla, kuuluu nykyohje, ja silloin auttaa uusi digitaaliherätyskellomme BZ01. Haluatpa herätyksen, herätyskellon ilmoittavan tärkeästä tapaamisesta tai vain äänimerkillä muistutuksen jostain. Näet samalla LCD-näytöstä nopeasti päivämäärän ja huoneilman arvot sekä seuraavien tuntien säätrendi.

Kotona omalla seinällä, matkoilla tai työpaikalla – uuden monikäyttöisen ja kompaktin digitaaliherätyskellon trendikäs mattavalkoinen ulkoasu sopii täydellisesti jokaiseen ympäristöön. Ja digitaaliherätyskello antaa äänimerkin täsmällisesti oikeaan aikaan siitä riippumatta, milloin merkin on luotettavasti kuuluttava. Jos herätys soi liian aikaisin, paina mukavaa torkkunäppäintä ja nauti mukavasta rauhasta vielä neljän minuutin ajan ennen seuraavaa hälytysääntä. Digitaaliherätyskello mittaa aikaa tarkasti ja ehdottoman äänettömästi.

Ja mikä parasta: Näet LCD-näytöstä kertavilkaisulla kaikki päivän tai yön aikana tarvittavat tärkeät tiedot. Näet kellonajan lisäksi (vaihtoehdot 12 tai 24 tuntia) päivämäärän ja viikonpäivän sekä sisälämpötilan (°C tai °F) ja ilmankosteuden (%). Säätrendiennusteen symbolien perusteella voit lisäksi päätellä, kannattaako edes nousta ylös.

Näin se toimii

Digitaaliherätyskellossa BZ01 on hälytystoiminnon lisäksi tuntihälytys, joka ilmoittaa täydet tunnin lyhyellä äänimerkillä. Voit peruuttaa kummankin toiminnon toisistaan riippumatta. Voit myös vaihtaa kalenteritilaan, jolloin vuosiluku näkyy jatkuvasti näyttökentässä.

Sääasemana BZ01 näyttää sisälämpötilan, jonka asteikoksi voit valita °C tai °F, ja suhteellisen ilmankosteuden selkeästi näytössä. Lämpötilan mittausalue on -10 °C … +50 °C ja suhteellinen ilmankosteus 20 % rH – 99 % rH. Digitaaliherätyskellon integroitu MIN/MAX-toiminto tallentaa lämpötilan ja suhteellisen ilmankosteuden pienimmät ja suurimmat arvot. BZ01 laatii säätrendiennusteen ilmankosteuden perusteella ja esittää arvion neljällä graafisella sääsymbolilla ’aurinkoinen’, ’puolipilvinen, ’pilvinen’ tai ’sateinen’.

Jos et haluat herätystoimintoa, vaan käytät laitetta yksinomaan kellona, voit asentaa myös seinälle – tarvittava pidike on laitteen takaseinässä. Siellä on myös neljä nuppia sisältävä selkeä taulu, josta voit muuttaa kaikki säädöt helposti ja nopeasti.

Digitaalinen herätyskello ja sääasema BZ01 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään digitaaliherätyskello ja sääasema BZ01 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 15,57 €, nyt vain 9,94 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 42

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*