Allergikoilla on suurempi vaara saada koronavirustartunta – Trotecin ilmanpuhdistimet ja ilmankostuttimet auttavat

Miksi kesällä jo muutenkin kärsivillä allergikoilla on lisäksi suurempi vaara saada koronavirustartunta? Allergeenien aiheuttama ärsytys saa allergikkojen ylempien hengitysteiden limakalvot paisumaan. Virukset pääsevät tunkeutumaan helpommin niiden läpi, siis myös koronavirus. Jos siis päättelet, että tätä ärsytystä on vältettävä, olet oikeassa – ja silloin kannattaa tutustua tarkemmin meidän ilmanpuhdistimeemme AirgoClean 10 E, jossa on HEPA-suodatin, sekä meidän B- ja B-E-sarjan ilmankostuttimiimme.

Tähän tarvitaan taustatietoa biologiasta: hengitysjärjestelmämme ilmateiden ja keuhkoputkien pintaa peittää limakalvo. Sen alla ovat pienen pienet värekarvat, jotka lyövät piiskamaisesti ja jatkuvasti hengitystien aukon suuntaan ja kuljettavat siten limaa ja sen mukana vieraita hiukkasia ulos. Jos limakalvo turpoaa tulehduksen, esimerkiksi astman tai allergian vaikutuksesta, värekarvat jäykistyvät ja yksittäisiä soluja kuolee. Keuhkoputkien limakalvoon muodostuu aukkoja, joiden kautta taudinaiheuttajat, esimerkiksi koronavirus pääsevät tunkeutumaan helpommin sisään. Näin pitkälle ei kuitenkaan tarvitse mennä, sillä limakalvon turvotuksen pääsyitä on allergeenien ja liian kuivan ilman aiheuttamat ärsytykset. Kumpaankin ongelmaan on helppo puuttua kotona ja myös toimistossa – Trotecin ilmanpuhdistimella AirgoClean 10 E ja ilmankostuttimilla.

Ammattimainen ilman puhdistaminen ja kostuttaminen vähentää infektioriskiä

Erikoislääkärit korostavat yleisesti, että infektioriskejä voidaan vähentää nostamalla rakennusten ilmankosteutta. Nostamalla ilmankosteuden aktiivisesti kostuttamalla noin 50 %:iin voimme vähentää tartuntariskiä. Hygrostaattiohjatut B-E- ja B-sarjan Trotec-ilmankostuttimet säätävät ilmankosteuden optimaalisesti ja puhdistavat sisäilman. Ja AirgoClean 10 puhdistaa sisäilman helposti ja nopeasti.

Ilmanpuhdistin AirgoClean 10 E ja HEPA-suodatin

AirgoClean 10 E soveltuu 50 m3 kokoisiin tiloihin asti ja poistaa sisäilmasta epäpuhtauksia, esimerkiksi huonepölyä, tupakansavua, allergeeneja, eläinten karvoja ja homeitiöitä. Onnistuneesti muotoillussa laitteessa on kaksi erityisen tehokasta suodatinta – yhdistettynä kaksivaiheiseksi ja erittäin suorituskykyiseksi sisäilmasuodatinjärjestelmäksi: Dacron- ja HEPA-suodatin. Dacron-järjestelmä ja sen allergianeutraalit synteettiset kuidut soveltuvat ihanteellisesti esisuodattimeksi, ja HEPA-suodattimen kanssa ne suodattavat yhdessä 95 % sisäilman haitallisista aineista.

AirgoClean 10 E:ssä on lisäksi integroitu ionisaattori, joka parantaa ilman laatua vielä lisää. Ionisaattorin tuottamilla on negatiivisilla ioneilla on antistaattinen vaikutus, joka lataan ilman sisältämät partikkelit negatiivisesti ja saa ne siten laskeutumaan ilmaa raskaampina maahan. Sitten ne voidaan imuroida ongelmitta pois. Sisäilman puhdistuu tällä tavoin vielä tehokkaammin ja siihen tulee lisäksi aktiivista happea.

B-E-sarjan ultraääni-ilmankostutin

Jos arvostat aitoa laatua, monikäyttöisyyttä ja yksilöllisyyttä, Trotecin B-E-sarja on ensiluokkainen ratkaisu. Valittavissa on kolme eri mallia B 1 E, B 5 E, B 6 E, joiden sumutustehot ovat erilaiset. Teho vaihtelee 4,8 litrasta 7,2 litraan päivässä. Mallista riippuen ultraääni-ilmankostuttimet soveltuvat ihanteellisesti tiloihin, joiden koko on 20–30 m². Sarjan kaikkien kolmen laitteen moderni muotoilu on helppo yhdistää sisustukseen kuin sisustukseen. Lisäksi voit valita eri toimintatiloja. Irrotettava tuoksuöljydiffuusori, integroitu vauvatila, moderni kosketusnäyttö tai esimerkiksi vapaasti ohjelmoitava ajastintoiminto – Trotecin sarjan ultraääni-ilmankostuttimet täyttävät kaikki toiveet.

B-sarjan haihduttava ilmankostutin

Tämän sarjan mallien lukuisat edut luovat miellyttävän huoneilmaston ja helpottavat hengittämistä. Eri mallien optimaalinen hinta-laatusuhde, tyylikäs muotoilu ja monipuoliset toiminnot suojaavat terveyden ja sisustuksen optimoimalla kosteuden. Kaikki sarjan mallit, esimerkiksi B 24 E / B 25 E tai B 400, ovat lisäksi hygrostaattiohjattuja. Suorituskyky vaihtelee mallista riippuen 0,6 litrasta 60 litraan tunnissa. Ilmankostuttimia voidaan osittain käyttää jopa 420 m²:n tiloissa. Joustavuus on Trotecin valttikortti!

Ammattimaista ilman kostutusta – Trotecin merkkilaatua

Osta tai vuokraa – meiltä saat juuri sopivan ilmankostuttimen ja/tai ilmanpuhdistimen toimistoon tai kotiin. Vakuutu itse ja hyödy johtavan tarjoajan lyömättömästä hinta-laatusuhteesta:

– nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*