Akkutyövalo PWLS 10 20V: tehokas LED-sauvavalaisi ja LED-taskulamppu täydellisenä 2-in-1-ratkaisuna – jälleen saatavana

Korjaamo ja autotalli, auton alusta, kellari, vintti, rakennustyömaa tai puutarhavaja – näillä kaikilla on yleensä yhteinen ominaisuus: valon riittämättömyys. Ei haittaa, jos ei tarvitse tehdä mitään. Mutta jos kuitenkin tarvitsee? Silloin viimein jälleen saatava akkutyövalo PWLS 10‑20 V tuo paljon valoa pimeyteen. Sen valopää sisältää sekä tehokkaan LED-sauvavalaisimen että kirkkaan pistevalon. Ja mikä parasta: kaksi nerokasta kulmaniveltä mahdollistavat valon optimaalisen suuntaamisen lähes jokaiseen asentoon.

Akkutyövalo PWLS 10‑20V on kahden valaisimen kätevä yhdistelmä. Tehokkaan LED-sauvavalaisimen 300 lumenin valovirta valaisee työkohteet kirkkaaksi. Lamppupäässä on lisäksi taskulamppuna käytettävä LED, jonka valaistusvoimakkuus on 110 luksia. PWLS 10‑20V:n työvalo vaihtuu taskulampuksi vain yhdellä painalluksella. Hyödyt tasaisen kirkkaan valosta myös pitkään työskenneltäessä, sillä 20 V:n 2 Ah:n Flexpower-monitoimiakun kapasiteetti on 2 Ah – 300 lumenin valovirralla palamisaika on yli 8 tuntia.

Muut edut yhdellä silmäyksellä – akkutyövalo PWLS 10‑20V …

  • tehokas 20 V -litium-ioni-akku – ei muisti-ilmiötä eikä itsestään purkautumista. Vaihtoakun 2 Ah:n kapasiteetti takaa laitteen toiminta-ajan, ja mukana toimitettava pikalaturi lataa voimapaketin tunnissa täyteen. Kolmiportainen valaistu kapasiteettinäyttö näyttää aina varaustilan.Flexpower-monitoimiakku voidaan yhdistää joustavasti myös muihin Takkutyökaluihin!
  • Kaksi nerokasta vankkaa kulmaniveltä mahdollistavat valon helpon ja nopean säätämisen lähes jokaiseen asentoon ja suuntaamisen kohteeseen. Valopään alapuolen kääntönivel kääntyy vaakasuorassa 270°, ja sen alle sijoitettu kallistusnivel voidaan kääntää 180° pystysuunnassa 7 lukkiutuvaan asentoon.
  • Ergonomisen kahvat softgrip-pinnoista saa pitävän otteen, joka ei väsytä. Työvaloa voidaan käyttää pystyasennossa, vaaka-asennossa tai se voidaan ripustaa pään taittuvalla koukulla seinälle. Vakiona toimitettava asennettava vyökiinnike helpottaa työvalon kuljettamista mukana.
  • Soveltuu myös pitkää kestävään työskentelyyn, sillä lisävarusteena on saatavana 4 Ah:n Flexpower-monitoimiakku, joka kaksinkertaistaa toiminta-ajan valaisimena.
  • On saatavana myös mallina PWLS 10 ilma akkua käyttäjille, joilla on 20 V Flexpower-monitoimiakku.

Akkutyövalo PWLS 10‑20V – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään valitsemasi PWLS-sarjan akkutyövalo

  • akkutyövalot PWLS 10‑20V normaalisti 57,25 €, nyt vain 29,95 €, mukana pikalaturi, Flexpower-monitoimiakku 20 V 2 H ja asennettava vyökiinnike

sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*