UUTTA Luksimittari BF06WP: Bluetooth®-mittalaite ja älypuhelinsovellus yleisin valaistusvoimakkuuden mittauksiin – viimein saatavana

Valon ja varjojen kanssa ammatissaan työskentelevät, esimerkiksi sisutusarkkitehdit, konserttisalien tai elokuva-alan valosuunnittelijat ja valaisijat, tietävät erilaisten valaistusvoimakkuuksien merkityksen. Luksimittari BF06WP, joka on viimein saatavana, soveltuu nopeaan pistemittauksessa näissä ja muissa valaistustilanteissa. Sillä mittaat nopeasti valaistusvoimakkuuden 0–40 000 lx, ja säädät sitä tarvittaessa. Uusimman sukupolven Bluetooth®-luksimittari on täysin ’MultiMeasure Mobile ready’ – ja täyttää sitten laadukkaan mittausarvojen käsittelyn ja dokumentoinnin kaikki vaatimukset.

Kompaktilla luksimittarilla BF06WP mittaa valaistusvoimakkuuksia sisällä ja ulkona. Helppokäyttöisyytensä lisäksi tämä Bluetooth 4.0 -yhteensopiva mittalaite vakuuttaa myös tietojen arvioinnin ja analysoinnin osalta. Mittaustulokset siirtyvät integroidun Bluetooth®-liitännän kautta helposti ja mukavasti älypuhelimeen tai tablettiin käsiteltäväksi tai kirjattavaksi maksuttomalla MultiMeasure Mobile -sovelluksella (Android ja iOS).

Näin se toimii

111 g painava BF06WP yhdistää innovatiivisen mittaustekniikan pienimpään tilaan ja avaa lähes rajattomat mahdollisuudet mittaustietojen jatkokäsittelyyn. Yksi napin painallus riittää mittauksen aloittamiseksi. Koteloon integroitu magneettipidike mahdollistaa työskentelyn BF06WP:llä myös molempia käsiä käyttäen, sillä se tarttuu tukevasti kiinni magneettipintoihin.

Kädessä pidettävän mittauslaitteen ja MultiMeasure Mobile -laskentasovelluksen hyödyllinen yhdistelmä mahdollistaa paitsi ammattimaisen valaistusvoimakkuuden mittauksen myös mittaustietojen laajan arvioinnin ja kirjaamisen – mukana ovat myös monipuoliset analyysivaihtoehdot, esimerkiksi pitkäaikaismittausten lokitus, graafiset laskelmat, raporttitoiminto ja tietojen synkronointi ammattimaisen sovelluksemme MultiMeasure Studio Professional kanssa pilvipalvelun välityksellä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • kompakti luksimittari valaistusvoimakkuuden ja valonsäteilyn mittaamiseen (mittausalue 0–40 000 lx, resoluutio 0,1–100 lx)
  • Min/Max- ja Data Hold -toiminto
  • integroitu magneettipidike vapauttaa kädet työskentelyyn
  • Bluetooth®-yhteys ilmaisen MultiMeasure Mobile -sovelluksen käyttöä varten

Luksimittari BF06WP – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään luksimittari BF06WP ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 93,73 €, nyt vain 79,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukseen sisältyy Bluetooth®-luksimittari BF06WP, maksuton MultiMeasure-sovellus, 3 paristoa AAA 1,5 V, kätevä käsilenkki, valaistusvoimakkuuksien ohjearvot sekä käyttöohje

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*