Puh.: +800 80 90 80 90 Ma-To: klo. 09:00 - 18:30
Pe: klo. 09:00 - 18:00

banner_videoskop_banner

Jos sinun on tutkittava vaikeapääsyisiä tai tuskin näkyviä paikkoja ja onteloita, on uusi videoskooppimme BO21 oikea apuväline. Mikä parasta: Toimitus sisältää oleellisia työkaluja esimerkiksi irto-osien keräämiseen tai näytteenottoon.

Heti virran kytkemisen jälkeen toimintavalmis videoskooppi vie tutkivan katseensa hankalimpaankin paikkaan, sillä BO21:ssä on sekä taipuisa varsi että päähän integroitu vedenpitävä, värikuvallinen kamera ja säädettävä valaistus.

Näin se toimii

BO21 -videoskoopissa on neljä tehokasta lediä, joten tarkastuskuvat ovat tarpeeksi valaistuja. Kirkkaasta LCD-värinäytöstä näet lähes kaikki yksityiskohdat. Kuvaa voidaan kääntää 180°, joten erittäin mutkikkaatkin tarkastuskohteet näkyvät miltei pystysuorassa.

Mukana toimitetut työkalut, kuten sivunäkymäpeili, koukku- ja magneettipää, laajentavat videoskoopin käyttömahdollisuuksia vielä entisestään täydentäen näin erinomaisesta hinta-laatusuhteesta tunnettua MultiMeasure-sarjamme.

Neljä hyvää etua:

  • kestävä videoskooppisondi, jossa fixfokus-objektiivi ja vedenpitävä kamerapää
  • vahva, nelinkertainen ja säädettävä ledvalaistus
  • kuvan kääntö 180°
  • puolitaipuva, muotonsa pitävä sondi

Videoskooppi BO21 – ihanteellinen nopeisiin visuaalisiin tarkastuksiin

Tilaa uusi videoskooppi BO21 tutustumishintaan: normaalisti 172,36 €, nyt vain 129,95 € sis. alv – nyt Trotecin verkkokaupasta!

Kategoria(t): Ajankohtaista, Koti ja nikkarointi, Teollisuus ja Rakennus ja avainsana-merkitty: , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

  • Lue lisää …

  • Arkistot

Top Keywords for http://www.trotec-blog.com/su/ajankohtaista/uusi-videoskooppi-bo21-nopea-visuaalinen-tarkastus/