Ilmankuivain TTK 66 E: jopa 24 l/h kosteudenpoistoteho pitää sisäilman optimaalisena ja estää homeen muodostumisen. Jälleen saatavana!

Tiesitkö, että normaalin 3-4 hengen kotitalous tuottaa jopa 15 litraa kosteutta päivässä? Suihku, kylpy, ruoanvalmistus, hikoilu – niistä kertyy nopeasti kosteutta. Kun lämmitystä on vähennetty, kosteita paikkoja muodostuu varmasti moniin asunnon kylmiin nurkkiin, kaappiin tai lämmittämille ulkoseinille. Samoin siitä seuraava homesieni. Ihmekö siis, että tehokas ja hyväksi osoittautunut ilmankuivain TTK 66 E myytiin viimeksi saman tien loppuun – sitä pitää sisäilman optimaalisena ja siten terveellisempänä.  Siksi niitä hankittiin nopeasti lisää toimitettavaksi seuraaviin tilauksiin. Tartu tilaisuuteen!

Kylpyhuoneen, kellarin tai makuuhuoneen kosteus voi johtaa homeeseen. Ilmankuivaimella TTK 66 E torjut liian suuren ilmankosteuden vaaran kotona tai toimistossa. Vertailun tuloksella ’SEHR GUT’ voittanut laite säätää ilmankosteuden lämpötilan mukaan optimaaliseksi – poistamalla ympäristön ilmasta jopa 24 litraa kosteutta vuorokaudessa. Elegantti, hienostuneen valkoinen ilmankuivain soveltuu 50 m² kokoisiin tiloihin asti ja on lisäksi kehujen arvoinen: Siinä on kaikki HomeComfort-sarjan monipuoliset ominaisuudet.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 66 E …

 • tarjoaa yhteensä neljä käyttötapaa:
 1. hygrostaattiohjattu kosteudenpoistoautomatiikka, jonka tavoiteilmankosteus voidaan säätää alueella 35 % – 85 % mukavin 5 % portain, sekä erikseen käynnistettävä turbopuhallin,
 2. erityinen mukavuustoiminto – tämän avulla laite säätää ilmankosteusarvon automaattisesti lämpötilaa vastaavaan mukavaan arvoon,
 3. pyykinkuivaustoiminto – tekstiilien ja mattojen nopeaan kuivaamiseen,
 4. jatkuva toiminta – keskeytymättömään käyttöön; viemäriliitännän ansiosta myös jatkuvaan käyttöön, jota ei valvota.
 • toimii hygrostaattiautomatiikkansa ansiosta maksimaalisen energiantehokkaasti: kun tavoitekosteus saavutetaan, laite sammuu ja käynnistyy uudelleen vasta, kun ilmankosteus ylittää halutun arvon.
 • tarjoaa mukavuuskäyttötoiminnon, jossa ilmankosteutta säädetään automaattisesti lämpötilaa vastaavasti. Tuloksena on aina ihanteellinen sisäilma.
 • antaa propaanikylmäaineen (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
 • käynnistyy Auto-Restart-toiminnon ansiosta odottamattoman sähkökatkoksen jälkeen aikaisemmin valituilla asetuksilla heti, kun sähköä tulee jälleen. Siksi TTK 66 E soveltuu myös käyttöön ajastimen kanssa.
 • tarjoaa toimintovalikoimassaan myös käytännöllisen ajastintoiminnon, vesisäiliön täyttymisestä varoittavan varoitusvalon sekä ylitäyttösuojan ja automaattikatkaisun. Etupuolen tarkastusikkunan ansiosta vesisäiliön täyttömäärän voi tarkastaa myös silmämääräisesti.
 • mahdollistaa käytännöllisen johtopidikkeen, kantokahvojen ja kääntyvien pyörien ansiosta mutkattoman siirron tilasta toiseen.

Ilmankuivain TTK 66 E – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi jo tänään ilmankuivain TTK 66 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 199,95 € sis. alv, normaalisti 302,13 € – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*