Ainoa testivoittaja: Trotecin kosteusilmaisin BM31!

tro_blog_BM31_banner

Mustaa valkoisella: Trotecin BM31 selviytyi voittajana testissä, jossa vertailtiin viittä johtavaa kosteusmittarimallia. Tuloksen esitteli „Vergleich.org“, saksalainen VGL- kustannusyhtiön puolueeton kuluttajapalvelu. Ote: ”Erityisesti meidät vakuutti laitteen helppokäyttöisyys“.

Kosteusmittareilla, kuten Trotecin BM31-mittarilla, voi määrittää kosteuspitoisuuden puusta tai rakennusmateriaaleista, kuten betonista ja lattialaastista. Mittaria käytetään usein myös polttopuun kosteuden määrittämiseen, sillä yleensä ostettu polttopuu on aluksi liian kosteaa polttamista varten. Erittäin suosittu se on myös rakennuksilla, joilla kontrolloidaan seinien kuivumista tai etsitään kosteita kohtia remontoidessa. Toinen ote kuluttajapalvelusta: ”Vertailussamme paras kosteusmittari seinille oli Trotecin mittari. Sen avulla kosteat kohdat löytyivät nopeasti“.

Siksi BM31 on ansaittu testivoittaja

Mittausalue ja -syvyys sekä sähkön syöttö: nämä olivat niin sanotut ”Big Points” vertailussa. BM31 näyttää mittausalueen digitteinä. Sitä varten sähkön jännite mitataan suoraan ja toistetaan näytöllä. 0,1 voltin jännite vastaa yleensä yhtä digittiä. Muut testissä olleet kosteusmittarit muuttivat mittaustuloksen epätarkoiksi prosenttiluvuiksi. Lisäksi testaajat löysivät neljästä muusta mittarista oleellisia puutteita, esim. ”ei sovellu seinien tai lattialaastin mittaukseen”, ”mittaustulokset välillä epärealistisen korkeita”, ”betonin mittauksessa suuria poikkeamia” ja ”ei automaattista virrankatkaisua”. Puutteena oli myös ”paristokotelo ei pysy kiinni” .

Meidän testivoittajamme BM31 taas sai positiivista huomiota kuten esim. ”erittäin kestävä”, ”helpot ohjeet”, ”helppokäyttöinen”. Kehuja sai myös automaattinen virrankatkaisu. Lisäksi testiin lisätty asiakaspalaute oli viisi tähteä viidestä!

Luota riippumattomaan kuluttajapalveluun …

…ja tilaa testivoittaja itsellesi! Kosteusilmaisin BM31 on nyt saatavilla hintaan 64,95 € (ovh 98,94 €) Trotecin verkkokaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*