Puh.: +800 80 90 80 90 Ma-To: klo. 09:00 - 18:30
Pe: klo. 09:00 - 18:00

banner_tds20r_banner_fi

Etsitkö helppoa lämpöratkaisua paikan päällä, ilman kondenssivettä ja pitkiä ilmaletkuja? Helposti siirrettävä ja hinnaltaan edullinen Trotecin sähkölämmitin on tällöin oikea valinta esimerkiksi huoneiden, korjaamoiden ja autotallien lämmittämiseen. Uusi TDS 20 R käyttää uusinta tekniikkaa eikä rasita kukkaroa: se on erittäin helposti siirrettävissä, todella yksinkertainen käyttää ja edeltäjäänsä selvästi pienempi!

Näin se toimii

Toisin kuin kaasu- tai öljylämmittimet, sähkölämmitin ei kuluta happea eikä tuota pakokaasuja. Siksi TDS 20 R on ihanteellinen ikkunattomien huoneiden, korjaamoiden, autotallien tai vaikkapa veneiden lämmittämiseen. Sen suurin lämmitysteho on 3 kW. Lämpötilaa voidaan säätää kolmiportaisesti, ja ensimmäisessä asennossa toimii pelkkä puhallin. Ilmavirran lämpötilaa voidaan säätää portaattomasti integroidulla termostaatilla. Lämpövastukset käynnistyvät silloin termostaattiohjauksella vain tarpeen mukaan, muutoin puhaltaa pelkkä puhallin.

Neljä hyvää etua:

  • Kolmeportainen lämpötilan säätö (asento 1 vain puhallin)
  • Integroitu termostaatti pitää lämpimän ilman virtauksen tasaisena
  • Ylikuumenemissuoja
  • Puhallinmoottorin lämpösuoja

Uusi, siirrettävä, täydellinen lämmitysratkaisu – saatavilla edulliseen hintaan!

Valitse uusi edullinen sähkölämmittimemme: Tilaa TDS 20 R, normaalisti 97,96 € ,nyt tutustumishintaan vain 24,95 € sis. alv. – Trotecin verkkokaupassa!

Kategoria(t): Ajankohtaista, Koti ja nikkarointi ja avainsana-merkitty: , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

  • Lue lisää …

  • Arkistot

Top Keywords for http://www.trotec-blog.com/su/ajankohtaista/uutuus-sahkolammitin-tds-20-r-nyt-saatavilla/