Puh.: +800 80 90 80 90 Ma-To: klo. 09:00 - 18:30
Pe: klo. 09:00 - 18:00

banne_tds10m_banner_fi

On yleistä tietoa, että sähkölämmittimet soveltuvat erityisesti hyvin suljettuihin sisätiloihin, sillä ne eivät kuluta happea eivätkä tuota palokaasuja. TDS 10 M on vieläkin parempi vaihtoehto, sillä siinä on hehkulankojen sijasta pitkäikäiset PTC-keraamit. Kun hehkulankoja ei ole, pöly ei pala. Näin ei muodostu allergikkoja ärsyttävää hienopölyä!

Näin se toimii

TDS 10 M kuumentaa ilman erittäin nopeasti noin 65 °C lämpötilaan. Toisin kuin hehkulankalämmittimet, TDS 10 M ei polta pölyä eikä siten kuormita huoneilmaa ylimääräisellä hienopölyllä – todellinen etu muillekin kuin allergikoille! Muita etuja: PTC-vastus säätää tehon kulutusta automaattisesti ympäristön lämpötilan mukaan, suojaa ylikuumentumiselta ja tuottaa tehokkaasti, mutta hiljaisesti lämpöä. Lämmitysteho on
2 kW,  ja ilmavirran lämpötilaa voidaan säätää halutuksi integroidulla termostaatilla.
TDS 10 M soveltuu ihanteellisesti asuin- ja työhuoneisiin.

Neljä hyvää etua:

  • kaksiportainen lämpötilan säätö
  • integroitu termostaatti jatkuvaa lämpimän ilman virtausta varten
  • ylikuumenemissuoja sekä lämpösuojattu puhallinmoottori
  • keraaminen PTC-lämpövastus

Soveltuu erinomaisesti muillekin kuin allergikoille!

Arvostat varmasti puhdasta ilmaa ja keraamisen lämpöpuhaltimen hiljaisempaa käyntiä, joten valitse tämä elegantti ja kätevä ratkaisu: tilaa uusi TDS 10 M, normaalisti 48,36 €, nyt tutustumishintaan vain 29,95 € sis. alv – nyt Trotecin verkkokaupassa!

Kategoria(t): Ajankohtaista, Koti ja nikkarointi, Käytännön asioita ja avainsana-merkitty: , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

  • Lue lisää …

  • Arkistot

Top Keywords for http://www.trotec-blog.com/su/ajankohtaista/uusi-keraaminen-lampopuhallin-tds-10-m-nyt-saatavana/