Puh.: +800 80 90 80 90 Ma-To: klo. 09:00 - 18:30
Pe: klo. 09:00 - 18:00

PAC 3500 E

Kun kuumuus kiusaa todella, uusi 3 in 1 -ilmastointilaite PAC 3500 E tarjoaa kolme coolia ominaisuutta: ilmastointi jäähdyttää nopeasti, tuuletin jakaa ilman optimaalisesti ja kosteudenpoistotoiminto pitää tilat kuivina. Monipuolinen laite säästää kuitenkin sähköä, ja ennakkotilausalennuksellamme säästät vielä noin 180 €lisää – sillä edellytyksellä, että tilaatPAC 3500 E: ennen toimitusta kalenteriviikolla 20!

Kuumina kesäpäivinä tarvitaan nopeaa jäähdytystä. PAC 3500 E on juuri oikea valinta – sen tehokas kompressori (3,5 kW) tuo hyvää oloa lyhyessä ajassa ja jäähdyttää jopa 45 m² tilat nopeasti. Ilmastointilaitteen kolminopeuksinen ja puhallin säädettävä ilmavirran suunta – niin kutsuttu Swing-toiminto – jakavat ilman optimaalisesti tilaan. Jos kosteuskin on ongelma, PAC 3500 E muuttuu näppäimen painalluksella tehokkaaksi ilmankuivaimeksi, jonka suurin kosteudenpoistoteho on 1,2 litraa tunnissa.

Näin se käy

Vaikka uusi 3 in 1 -ilmastointilaite PAC 3500 E sisältää lukuisia toimintoja, se kuluttaa hämmästyvän vähän sähköä ja täyttää siten energiatehokkuusluokan A vaatimukset. Mukavalla ajastintoiminnolla voit ohjelmoida laitteen käynnistymään ja pysähtymään haluamaasi aikaan – sekin säästää rahaa. Ohjaa ilmastointilaitetta joko kaukosäätimellä tai käytä laitteen yläpuolelle upotettua ohjauspaneelia, jossa on taustavalaistu LCD-näyttö. Tavoitelämpötilaksi voidaan säätää portaattomasti 7 – 35 astetta.

Huoneilmasta poistetaan jäähdytettäessä ja kuivatettaessa vettä, joka on kerättävä kondensaattina EVA-suodattimen sisältävään integroituun vesisäiliöön, jossa se on pidettävä bakteerittomana tyhjentämiseen asti. LED-valo varoittaa, kun kondensaattisäiliö on tyhjennettävä. Ilmastointilaitetta PC 3500 E voidaan muuten käyttää ongelmitta eri kohteissa – se on kompakti, koteloon on upotettu kahvat ja alla on siirtämistä helpottava rullat. Laitteessa on turvallista säilytystä varten kaapelikela takapuolella ja lokero kaukosäätimelle.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 3 in 1 -ilmastointilaitteen jäähdytys, tuuletus, kosteuden poisto
  • energiatehokkuusluokka A
  • soveltuminen jopa n. 45 m² kokoisiin tiloihin
  • nopea temperointi, minimaaliset käyttökustannukset

3 in 1 -ilmastointilaite PAC 3500 E – käytä hyväksesi kolme etua ja lisäksi ennakkotilausalennus!

Hyödy ennakkotilausedustamme viikkoon 20, jolloin laitteet toimitetaan: Tilaa jo tänään ilmastointilaite PAC 3500 E normaalisti 552,21 €, nyt vain 347,87 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

 

Kategoria(t): Ajankohtaista ja avainsana-merkitty: , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

  • Lue lisää …

  • Arkistot

Top Keywords for http://www.trotec-blog.com/su/ajankohtaista/uusi-ilmastointilaite-pac-3500-e-mukana-jaahdytys-tuuletus-ja-kosteuden-poisto/