Puh.: +800 80 90 80 90 Ma-To: klo. 09:00 - 18:30
Pe: klo. 09:00 - 18:00

banner_TTK-S-Schutzhaube_banner

Mitä? Eikö sinun kallisarvoisella TTK-rakennuskuivaimella ole suojahuppua? Miksi? Onko se sinun mielestäsi liian kallis? Vaikka niillä on tällä hetkellä niin upea alennus? Ai etkö tiennyt?! No sitten kannattaa lukea tämä blogi:

Suojaa TTK-rakennuskuivaimesi suojahupulla. Huput on valmistettu korkealaatuisesta synteettisestä kankaasta, joka on kestävä ja likaahylkivä. Näin kuivaimet eivät naarmuunnu kuljetuksen aikana tai likaannu varastossa.

  • Rakennuskuivaimethan kuljetetaan yleensä pakettiautoissa vesivahinkopaikasta toiseen. Matkalla kuivaimet saattavat kolista yhteen tai seinään, jolloin tyylikkäisiin kuivaimiin tulee rumia naarmuja tai kolhuja. Kuivaimen vakuuttavuus kärsii. Tämä on niin helposti estettävissä suojahupulla!
  • Mahdollisesti varastoit kuivainta pidemmän aikaa rakennuskuivausurakan jälkeen. Suojahupun ansiosta kuivain pysyy puhtaana, oli varasto kuinka pölyinen tahansa. Näin laite on heti valmis käyttöön, kun seuraava kuivausurakka kutsuu!

Hyödy nyt tarjouksesta::

Esimerkiksi suojahuppu kuivaimelle TTK 125 S maksaa nyt vain 19,95 € (ovh 30,38 €) sis.alv. Samaten tarjouksessa ovat suojahuput malleille TTK 175 S, TTK 355 S ja TTK 655 S. Trotecin verkkokaupasta!

Kategoria(t): Ajankohtaista, Teollisuus ja Rakennus ja avainsana-merkitty: , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

  • Lue lisää …

  • Arkistot

Top Keywords for http://www.trotec-blog.com/su/ajankohtaista/ttk-rakennuskuivainten-suojahuput-nyt-alennuksessa/