Ilmankuivain TTK 69 E – vihdoin jälleen saatavilla!

Trotec-asiakkaat arvostavat onnistuneen muotoilun ja täydellisten teknisten ominaisuuksien yhdistelmää – kuvan kauniin ilmankuivaimemme myyntimenestys todistaa sen. Jälleen saatavilla oleva TTK 69 E sisältää vakiona lähes kaikki ominaisuudet sulatusautomatiikasta erikseen käynnistettävään ionisaatioon.  Katseenvangitsijassamme yhdistyvät ylivoimaiset tehoreservit ja erittäin järkevä hinnoittelu – asiakkaamme rakastavat sitäkin.

TTK 69 E häikäisevästä muotoilusta voidaan mainita esimerkiksi etupuolelle upotettu pianolakattu paneeli.  Design-laite vakuuttaa kosteudenpoistotehollaan, joka suurimmillaan 20 litraa vuorokaudessa – tämä ilmankuivain pitää siksi enintään 60 kuutiometrin kokoiset lämmitetyt asuin-, askartelu- tai kellaritilat luotettavasti kuivana. Puhaltimen kolme nopeutta helpottavat laitteen taloudellista säätöä tilan mukaan. Siksi neuvomme, jos haluat nauttia extra-luokan ilmankuivaimen tuottamasta hyvinvointi-ilmastosta: Älä viivyttelee tilaamista liian pitkään …

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 69 E

  • sisältää hygrostaattiautomatiikan, joka säästää energiaa katkaisemalla virran, kun tavoitekosteus saavutetaan, ja käynnistää laitteen uudelleen, kun ilmankosteus ylittää halutun arvon. Voit lisäksi käyttää laitetta jatkuvasti tai ajastimen ohjaamana.
  • haluttu ilmankosteus voidaan asettaa helposti todellisena arvona LED-näytöstä – joka on integroitu hienostuneesti etupuolen pianolakkausta jäljittelevään paneeliin.
  • vakuuttaa jo ensimmäisellä käynnistyksellä monilla ylimääräisillä ominaisuuksillaan. Ilmaa ohjaava läppä avautuu automaattisesti käynnistyspainiketta painettaessa ja sulkeutuu automaattisesti sammutettaessa, jotta ilmanpoistoaukkoon ei pääse likaa.
  • sisältää vakiona käytännölliset täydelliset mukavuusominaisuudet. Sellainen on esimerkiksi erittäin hiljainen käynti, joka ei häiritse nukkumista. Tai pyykinkuivaustoiminto, joka poistaa kosteuden erittäin nopeasti märistä vaatteista sekä kosteista matoista ja kokolattiamatoista.
  • huolettomiin ominaisuuksiin sisältyvät myös lapsilukko, suodattimen puhdistuksen merkkivalo ja elektroninen sulatusautomatiikka, pestävä ilmansuodatin sekä kuljettamista helpottavat kantokahvat ja kääntyvät pyörät.
  • voidaan käyttää myös jatkuvasti ilman valvontaa. Kondensoitunut vesi poistuu laitteesta integroidun tyhjennysliitännän kautta. Voit myös valvoa esimerkiksi loma-asuntosi ilmankosteutta poissa ollessasi.

Ilmankuivain TTK 69 E – muotoilu- ja hintajohtaja Trotecilta!

Tilaa ilmankuivain TTK 69 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 269,94 €, nyt vain139,96 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*