Ilmaa puhdistava ilmankuivain TTK 110 HEPA – vihdoin jälleen saatavilla!

Huoneiden kosteus ja märkyys aiheuttaa kaksi ongelmaa: ilma on liian kosteaa ja epäterveellistä hengittää- Ongelmaan auttaa ilmankuivaimen ja ilmanpuhdistimen ainutlaatuinen yhdistelmä TTK 110 HEPA, joka on jälleen saatavilla. Ilmaa raikastava monitaituri kuivaa kosteita tiloja ja sen HEPA-suodatintoiminto parantaa huoneilmaa havaittavasti: Laite poistaa huoneilmassa 8 tunnissa terveydelle haitalliset virukset, bakteerit ja epäpuhtaudet.

Yksi laite, kaksi ratkaisua ja monta TTK 110 HEPA:aa puoltavaa seikkaa. Kolme kosteudenpoisto-ohjelmaa ja suurin kosteudenpoistoteho 40 litraa vuorokaudessa kattava lähes kaikki kosteudenpoistotarpeet yksityisasunnoissa ja toimistoissa, joiden pinta-ala on enintään 120 m². TTK 110 HEPA on yhtä tehokas toisessa käyttötarkoituksessaan ilmanpuhdistimena. Integroitu heposuodatin poistaa 99,97 % ilmassa leijuvista hiukkasista 0,02 mikrometrin kokoisiin pienimpiin hiukkasiin asti – viruksilla ja bakteereilla ei ole selviämisen mahdollisuuksia!

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 110 HEPA …

  • on aina niin tehokas kuin käyttötarkoitus edellyttää – voit valita sopivan vaihtoehdon kolmesta kosteudenpoisto-ohjelmasta:
    1. Automaattinen kosteuden poisto:  Soveltuu ihanteellisesti jatkuvaan käyttöön keittiössä ja kylpyhuoneessa. Haluttu ilmankosteus voidaan säätää viiden prosentin välein alueella 40 – 70 %. Ilmankuivain pysähtyy automaattisesti, kun tavoitearvo saavutetaan.
    2. Tehokas kosteudenpoisto:  Suurin kosteudenpoistoteho jatkuvassa käytössä pitää ilmankosteuden tasaisen pienenä. Paras kuivausratkaisu vesivahinko- ja kunnostuskohteisiin sekä rakennuskuivaukseen.
    3. Pyykinkuivaustoiminto:  Tukee tehokkaasti märkien tekstiilien kuten mattojen tai vaatteiden nopeampaa kuivumista.
  • sisältää luokkansa kaikki hyvät ominaisuudet. Niitä ovet esimerkiksi ohjauspaneeli ja ilmankosteusnäyttö sekä kaksinopeuksisen puhaltimen puhallussuuntaa edestakaisin kääntävä swing-toiminto.
  • toimii kosteudenpoistotilassa ehdottoman hiljaisesti – yötilassa jopa kuiskaten! Ylitäyttösuojaus ja automaattinen pysäytys sekä merkkivalo takaavat turvallisuuden, kun 6 litran vesisäiliön täyttyy. Laitteen älykäs ajastin- ja virrankatkaisuautomatiikka säästää tarpeettomia energiakustannuksia, ja myös jatkuva käyttö ilman valvontaa on mahdollinen, sillä laitteessa on vedenpoistoliitäntä.
  • vakuuttaa laadukkaana ilmanpuhdistimena. Laitteessa käytetään aktiivihiili- tai HEPA-suodatinta poistamaan erilaiset epäpuhtauden huoneilmasta. TTK 110 HEPA sisältää vakiona erittäin tehokkaan True HEPA -suodatin, joka poistaa viruksia ja bakteereita, ja lisävarusteena saatava aktiivihiilisuodatin poistaa orgaaniset allergeenit, esimerkiksi siitepölyn, tai epämiellyttävät hajut.
  • True HEPA -suodatinyhdistelmä poistaa varmasti 99,7 % ilmasta kulkeutuvista haitallisista aineista 0,3 mikrometrin kokoisiin asti ja poista huoneilmasta kahdeksassa tunnissa terveydelle haitalliset virukset, bakteerit ja epäpuhtaudet.

Monitaituri TTK 110 HEPA – raitista hengitysilmaa kuivissa tiloissa!

Tilaa jo tänään ilmaa puhdistava ilmankuivain TTK 110 HEPA ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 399,95 €, nyt vain 199,95 € sis. alv.. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*